Andelsboligforening

A/B Enggården

2450 København SV

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Enggården? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Hammelstrupvej 1-27 og Rubinsteinvej 22-38 2450 København SV
ca. 49 lejligheder

Drømmer du om at bo i København SV?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København SV

Læs mere og skriv dig op

I den sydlige, charmerende del af København

A/B Enggården er en andelsboligforening, der ligger i Københavns Sydhavn. Andelsboligforeningen har 49 lejligheder med tilhørende stor fællesgård. Her kan der både grilles, børnene kan lege på legepladsen og solen kan nydes på bænke og græs. 

Hammelstrupvej, hvor ejendommen ligger, fører direkte op til Valbyparken. Det tager ikke mere end fem minutter på gåben, og så er man som beboer i den store, livlige park. Her ligger blandt andet en stor naturlegeplads til børnene. Parken er nemlig fyldt med spændende områder, som vandlegeplads, rosenhaver og årlige, sommerlige aktiviteter. I sommeren 2021 er Badestranden i Valbyparken også klar til at nydes i hyggelige omgivelser.

A/B Enggården ligger i den ældre, charmerende del af Sydhavnen. Her er bybilledet fyldt med mange forskellige lokale beboere, som handler i de små butikker, der ligger langs Mozartsvej og Borgbjergsvej.

Her ligger også flere små lokale spisesteder, som ikke er til at finde i resten af København. For eksempel kan du prøve Rallys, som blandt andet serverer avokadosandwich, friskbrygget kaffe og kolde Aperol Spritz. Du kan også gå forbi BYGAARD, hvor du kan købe anderledes vine, honning og deres kendte, hjemmedyrkede svampe.

På under 10 minutter kan du tage toget fra Sjælør Station, hvor det ikke tager længere end 7 minutter til Københavns Hovedbanegård, når du først sidder i toget. Der går også adskillige busser tæt på ejendommen – blandt andet ved Sjælør Boulevard og Ellebjergvej.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Sydhavnen

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København SV