Andelsboligforening

A/B Damgården

2500 Valby

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Damgården? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Valby Langgade 226-254 2500 Valby
ca. 196 lejligheder

Drømmer du om at bo i Valby?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i Valby

Læs mere og skriv dig op

En blanding af by og grønne områder

A/B Damgården er en andelsboligforening, der ligger i Valby fordelt på de 5 gader Valby Langgade 226-254, Bramslykkevej 35-65, Højdedraget 2-12, Vestervang 5 og Ålholmvej 13-15. Andelsboligforeningen ligger i et hyggeligt område på grænsen til Frederiksberg. Ejendommen har stor gårdhave med græsplæner og legeplads, og de fleste lejligheder har altaner. 

Det ligger i et roligt område tæt op ad et hyggeligt villakvarter, hvilket gør, at du her både kan få stemningen af by og rolig forstad. Der er ikke længere end en 10 minutters cykeltur til Frederiksberg Have for eksempel. Men der er heller ikke længere end under 10 minutters gang til Damhussøen, som hører til Valby, Vanløse og Hvidovre. Ejendommen har udsigt til villaer, hvilket gør, at der ligger rolige områder, du kan udforske.

A/B Damgården ligger lige ved Ålholmvej og Roskildevej, hvor du både kan handle til at have mad derhjemme. Men der er også adskillige takeaway-steder til de dage, hvor der er behov for det. Rundt om hjørnet fra din bolig ligger både Lidl, Netto og Irma.

Skal du med offentlig transport, ligger Ålholm Station i gåafstand, hvor S-toget kører dig gennem Frederiksberg og Nørrebro. Der afgår også flere busser to minutter væk fra ejendommen.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Valby

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger