Andelsbolig i Valby

Interesseliste til andelsboliger i Valby

Central forstadsstemning

Valby er i fuld udvikling, og byen tilbyder noget for ethvert behov, når man søger andelsboliger i Valby. De charmerende ældre boliger står stadig, mens flere moderne nybyggerier jævnligt dukker op. Med den massive tilflytning til København er Valby gjort til et område, der er tæt på byen, men som stadig har en del af den rolige forstadsstemning tilbage.

Store, grønne parker med luft og plads

Blandt de mange boliger findes flere livlige, grønne områder. Københavns næststørste park ligger i Valby – nemlig Valbyparken. Her er der mulighed for at løbe, fodre ænder, nyde blomstrende temahaver eller lege på Københavns Kommunes største naturlejeplads. Om sommeren er der gang i den i parken, med sommerkoncerter og aktive arrangementer.

J. C. Jacobsens Have i Valby

På den modsatte side af Gammel Køge Landevej starter Vigerslev Parken, der tilbyder store grønne arealer til leg og løb. Der løber en lang sti direkte igennem parken, og uden snoede omveje er det svært at fare vild i parken.

Fyldt med anderledes madoplevelser

Man kan sagtens blive i Valby, når man gerne vil ud og spise eller på bar. Spis morgenmad på Café On The Six på Valby Tingsted eller smag en grillet burger på det lokale Rumbles på Gammel Køge Landevej.

Tag tilbage til 1950’erne på The D Diner på Gammel Jernbanevej, hvor du kan nyde en milkshake i de røde båse til lyden af en gammel jukeboks. Hvis du stadig har en sød tand, skal du tage forbi Wild Kiwi Pies på Toftegårdsallé og prøve noget nyt. De serverer New Zealandsk tærte med skøn service i en hyggelig atmosfære.

Flere lokale pubber befinder sig på Valby, som har en stemning, der får en til at føle sig velkommen. Tag forbi Giniz Bar, der ligner en ægte engelsk pub eller Nanok Bar, der tilbyder sten, saks, papir-konkurrence på Valby Langgade.

I hjertet af Valby

I Valby er der god mulighed for at tage offentlig transport – blandt andet fra Valbys store togstation. Her kan man tage samtlige S-tog, regionaltoget og busser, der kører mod alle retninger. Der er aldrig langt fra alle andelsboliger i Valby til offentlig transport.

Tag bussen et par stop og læs om andelsboliger i Vanløse

Bag stationen ligger Spinderiet, som har åbnet op for gode shoppingmuligheder – både dagligvarer, tøj og boligindretning. Det åbne, halv-udendørs center besidder en plads i midten, hvor man kan nyde en kop kaffe eller et stykke kage, mens man kan betragte de shoppingglade gæster.

Charmerende landsby med historie

Ikke langt fra den hektiske station ligger den gamle del af Valby. Her findes masser af hyggelige caféer med gemte, smukke gårdhaver. For eksempel den spanskinspirerede gård hos Café Asta eller TH. Bar på Valby Langgade, som består af en container og lyskæder – og som kun har åben i sommermånederne, fordi den er udendørs.

På Mosedalvej ligger den gamle, røde træbygning, der huser Nordisk Film og de mange historier, som filmproduktionerne har medbragt. Her er der mulighed for at få en rundvisning, og blive klogere på, hvordan man for eksempel optager film under vand, eller hvordan man får en metalplade til at lyde som tordenvejr.

Det moderne Valby

Men også nye moderne bygninger er stille og roligt dukket op i det charmerende Valby. For eksempel er Grønttorvet blevet et nyt populært område, som flere ønsker at flytte til. Med sloganet “Københavns grønneste bydel” ønsker det nye boligområde at skabe fællesskab over grønne arealer og hjemmelavede urtehaver.

Carlsberg Byen i Valby

Carlsberg Byen har ligeledes opbygget et nyt og moderne område til både andelsboliger, uddannelser og caféer. Her befinder sig unge mennesker, der drikker kaffe over deres lektier, samt beboere, der er ude og købe ind i de store supermarkeder.

Der er derfor god mulighed for at finde en ideelt ældre eller nyere andelsboliger i Valby til dig