2720 Vanløse

A/B Frydendal

Detaljer

Kom på ventelisten

Skriv dig selv eller et familiemedlem op på A/B Frydendal's venteliste.

Betalingsmuligheder

Om A/B Frydendal

A/B Frydendal er en lille andelsboligforening med 23 lejligheder. Vores bygninger var indflytningsklare i november 2005.

Andelsboligforeningen består af 23 andelsboliger:
- 2 andele á 74 kvm
- 2 andele á 78 kvm
- 1 andele á 79 kvm
- 4 andele á 80 kvm
- 4 andele á 84 kvm
- 8 andele á 93 kvm
- 2 andele á 103 kvm

Den nuværende andelskrone er efter seneste årsrapport oplyst til kr. 11.032,12,-/kvm.

Der er etableret en ny tagterrasse. Der er fuget samtlige vinduer og altandøre. I forhold til vedligeholdelsesplanen er der derfor ingen tilbageværende udestående. Ejendommen er derfor særdeles godt vedligeholdt.

Vi har et godt fællesskab, og er en blandet forsamling af unge såvel som ældre, børnefamilier og enlige. Vi forsøger at komme hinanden ved, bl.a. har vi to hyggelige havedage om året, hvor andelshaverne prioriterer at komme. Ligeledes afholdes der en årlig havefest, og vi har planer om at afholde fastelavn årligt.

Da vi er en forholdsvis lille forening har vi ingen vicevært ansat, hvorfor vi hjælper hinanden med stort som småt for at holde vores lille oase pæn og hyggelig.

Der er mulighed for egen parkeringsplads, der er plads til cykler, og der er et legehus til de mindste beboere.

Området er stille og roligt, og der er gode legepladser i nærheden samt skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder,

Det tager et kvarter at gå ned til Vanløse Station og det nye store indkøbscenter Kronen. S-togstationerne Jyllingevej og Islev ligger endnu tættere på. Bus 12 og 22 kører på Ålekistevej med stoppested ved Kirkebjerg Allé, hvilket klares med 1 minuts gang.