Andelsbolig i Vanløse

Interesseliste til andelsboliger i Vanløse

Forstadsidyl tæt på byen

For enden af metroens skinner ligger en by fyldt med liv – nemlig Vanløse. Byen er en forstad til København, som både har rolige, grønne områder, gode indkøbsmuligheder og glade beboere. Og så er det nemt at tage et smut ind til indre by, når man bor i andelsboliger i Vanløse.

Gode shopping- og indkøbsmuligheder

Vanløse har mange forskellige dagligvarebutikker, og derfor er her fyldt med gode indkøbsmuligheder.

Det nye indkøbscenter Kronen, som ligger på Vanløse Torv, giver også mulighed for at kunne shoppe. Den huser nemlig over 50 forretninger, som elektronik- indretnings- og tøjbutikker.

I Vanløse er der også flere lokale alternativer, når der skal shoppes. På Jernbaneallé ligger The Walk In, som er lavet til, at det også skal være muligt at shoppe lækkert tøj lidt længere ude for indre by. Eller tag forbi Ollie’s Out, der vil være med til at udsmykke børneværelset med lækre møbler.

Hyggelige caféer med lokalstemning

I gåafstand findes flere caféer og restauranter, der tilbyder spændende og lækker mad. På Jernbaneallé kan man spise morgenmad og drikke kaffe på Lokals Kaffebar eller Café Olivia. Eller tag takeaway med hjem fra The Bagel City eller Italian Street Treats på Jyllingevej.

Om aftenen kan man mødes til en øl og mærke lokalstemningen på Sportspubben Vanløse, hvor der findes masser af gode tilbud og flere forskellige begivenheder.

Grønne arealer i Vanløse

Mange af de lokale gør brug af et af Vanløses naturområder, Damhussøen. Det bruges af alle aldre, og området bliver både brugt til løb, fiskeri og køb af is og snacks på Café Damhuskanten.

Længere nede i bydelen ligger Grøndalsparken som et langt grønt naturområde. En smal å slanger sig gennem parken og giver frisk luft til de legende børn og de afslappede venner. Klap en hund i hundeskoven, eller nyd årstiden på legepladsen, der hylder solen. På legepladsen står en høj solsøjle med farvet glas, der markerer, når årstiderne skifter. En lysstråle fremstår med et klart orange lys, når solen rammer på årets længste dag, og markerer sommeren afslutning.

Læs også om andelsboliger på Østerbro

En fremtidssikret andelsbolig i nærheden af indre by

Vanløse er de seneste par år blevet meget populært – byen ligger nemlig tæt på Frederiksberg og København, og grundet den lidt længere afstand end andre københavnske byer, så får man langt oftere mere for pengene hos andelsboliger i Vanløse.

Andelsboliger i Vanløse har større sandsynlighed for at være fremtidssikret end andre steder i København. Boligerne er ofte større, eller med flere værelser, og giver derfor mulighed for familieforøgelse ude i fremtiden. Derfor er der mindre chance for at andelboligen skal sælges igen efter få år, og man kan derfor stå med flere penge mellem hænderne i sidste ende.